2026 3. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2026 03:29
Yazarın ilk kitabı 'Güzel Kadınlar Çabuk Tükenir' çok sert ve etkili bir giriş yapmıştı edebiyat dünyasına hatta bu ilk kitabında anlatım tarzını, cümlelerini ve kelimelerle dans etmesini Didem Madak'a çok benzetmiştim(her ne kadar şair olsa da). Bu kitabında da beklentim yüksekti ve yine muhteşem anlatım tarzıyla, öyküleriyle beni yanıltmadı. Sadece tek bir fark vardı; ilk kitaptaki o anlatım, cümleleri betimleme ve süsleme(mübalağa) sanatı biraz daha sönüktü bu kitapta. Hikaye uzunlukları, başlangıçtan sonuca bağlantılar tam tadındaydı. Kitabın adını alan öykü gerçekten etkileyiciydi ve 'Sidikli Yaşar' isimli öykü insanın hafızasını sıfırlar nitelikteydi(3 kere okudum) sayfalara uzun uzun bakıp yeterince hayatı ve her şeyi sorgulatan cinstendi, bir 'hiç' olmanın ne demek olduğunu en net anlatan edebiyat sayfalarından olduğunu düşünüyorum. Kısacası hem kitap uzunluğu hem öyküler açısından her zaman her yerde rahatlıkla okunması gereken bir kitap olduğunu sizlere rahatlıkla söyleyebilirim. Yazarın emeğine, kalemine sağlık umuyorum ki daha birçok sanat eserlerine şahit oluruz. Sanatla kalın.
Hiç Olmamış GibiZeynep Baki · Paris Yayınları · 202617 okunma