2026 24. kitabı
Yazarken cümleler düzenli görünür; yaşarken cümlelerin nefesi kesilir. Başkalarının hayatını merak ediyorsanız roman okuyun diyen bir cümle okumuştum çok zaman önce. Her kitap biz okurlarına farklı hayatlara kapılar açıyor, yeni hayatlara yolculuklar sunuyor. Biyografik eserler arasında özellikle de otobiyografik olarak yazılanlar hayat hikayelerini okurlarla paylaşmak isteyenlerin duyguları, düşünceleri, yaşadıkları ile buluşturuyor kitapların sayfalarında İşte bu kitapta onlardan birisi... Bir zamanlar sevmiş, yanılmış, affetmiş, kabullenmiş... Ama sonunda yalnızca gerçekleriyle kalmış bir adamın hikayesi.. Ön yargılarınızı, hayata bakış açınızı ve değerlerinizi bir kenara bırakarak, sadece anlamaya ve karakteri tanımaya odaklı olarak okuyabileceğiniz bir kitap. Zorlu bir doğum süreci ile başlayan bir hayat, engelli olma riskiye ve bunun psikolojisi, aile ilişkileri, öğrenim hayatı, maddi yoksunluklar, ilk aşk, çocukluk, ergenlik, ilk gençlik ve gençlik yıllarının hızlı ve hareketli hayatı, sevmeler, sevilmeler, terk edilmeler, cinsellik, arkadaşlık ilişkileri, hayvan sevgisi, iş yaşantıları, evlilik hayatı ve boşanma süreci, evlat sevgisi ve ayrılık acısı gibi pek çok inişli çıkışlı, sevgi dolu, umutsuz, çaresizlikle devam eden bir yaşamın öyküsünü okuyoruz kitapta. Yazar kitabın son söz bölümünde yaşadıklarından öğrendiklerini ve tecrübelerini dışarıdan bir bakış açısıyla değerlendirerek hayata yönelik tavsiyelerde bulunuyor. Ve bu tavsiyeleri sevgi üzerine. Okurken sevginin iyileştirici gücünü, sevgi ile cinselliğin aynı paralelde olmadığını sorgulatan farklı bir okuma deneyimi yaşattı kitap. Bizler bu kitabı sevgili @myhopestars ile birlikte okuduk. #nisan2026 #reklamdeğil #books
En Büyük Zaaf: SevgiEisner Löwen · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 20268 okunma