Evlenip aynı çatı altında yaşıyorlar diye karı koca olur mu insanlar? Aynı ana babadan oldular diye birbirlerine sahiden kardeş olur mu çocuklar? Yıllar kalbini dağlarsa da içlerindeki o kor söner mi âşıkların? Her şeyi aşikâr olanların sakladıkları sırlar daha mı çoktur?
Evet size muhteşem bir kitap ile geldim. Şermin Yaşar'dan okuduğum ikinci kitap ve yine su gibi aktı gitti. Kitapta bir ailenin bütün fertlerini ayrı ayrı dinliyoruz. Herkes kendine göre haklı,herkes kendine göre haksız. En çok kime üzüldün derseniz Ethem derim Aslında hepsine ayrı ayrı çok üzüldüm gerçekten ama en çok Ethem'e üzüldüm. Okuduğunuz her sayfada mutlaka kendinizden çevrenizden bir şeyler bulacağınız şahane kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Okuyanlar arkadaşlarım varsa yorumlarda buluşalım ? Okuyacak olanları şimdiden kıskanıyorum Herkese iyi okumalar
Çok bilmek de iyi değil. Söyleme bilmesinler
İnsan böyle bir şey.Nerede,hangi yaşta olursa olsun,kabuğunu kırıp içine baksan içi cılk yara.
Yaşamak ayrı dert, yaşadığını anlatamamak ayrı dert.Anlatsan,seni anlayacakları bile şüpheli.
İyi olduğunuzda herkes sizin salak olduğunuzu düşünür.
Sessizlik gürültüden çok daha ağır bir şey.
Bazen suyun berraklaşması için önce bulanması gerekiyor.
Olduğum yerde olmak istemiyorum ama olduğum yerden çıkıp gidemiyorum da.
Al eline bir kitap,çekil kenara.Kavga mı var,gürültü mü var,hiç karışma..
Ve daha nice nice güzel alıntılar. Alıntısı bol olan kitaplar=