Merhaba arkadaşlar sizlere keyifle ve merakla okuduğum ,değerli yazarımızın kaleminden; geçmiş, sırlar ve yüzleşmelerle örülü çarpıcı bir roman ile geldim
Kendi hayatının izini sürerken bir ülkenin değişen kaderine de tanıklık eden gazeteci Salim’in hikâyesine eşlik etmek oldukça etkileyiciydi.
Okuyucusunu, geçmiş ile bugün arasında derin bir yolculuğa çıkaran kitabımız,toplumun gözü önünde saygın bir yazar olan Salim'in kaleme aldığı satırlarda yalnızca ülkenin çalkantılı tarihini değil, kendi hayatında sakladığı karanlık sırları da gün yüzüne çıkarıyor. Her defasında sarsıcı bir dip not niteliği taşıyan sayfalarla karşılaşmak ve o merak dürtüsüyle okumak kahvemi yudumlamayı bile unutturdu bana
Her dönemin korkusu, umudu ve ihanetiyle şekillenen bu hikâyede; geçmişle yüzleşmenin bedeli, bastırılmış pişmanlıklar ve saklı gerçekler bir bir ortaya çıkarken, anılar, sırlar ve vicdan muhasebesinin iç içe geçtiği bu yolculukta okuyucu da şu soruyla baş başa kalıyor
Bazı sırlar gerçekten sonsuza kadar saklanmalı mı?¿
Akıcı anlatımı ve sürprizli kurgusuyla İvaz, ilk sayfadan itibaren merak duygusunu diri tutan, etkileyici bir yüzleşme hikâyesi ile siz okuyucularını bekliyor... #fadiktavsiyesi
Geçmişin gölgesinde kalan hayatlar
Saklanan sırlar ve yüzleşmeler
Toplum ve birey arasında sıkışan bir hayat
ve daha fazlası ...