·576 syf.····Okunma: 08 Nisan 2026 20:31 Bazı serilerin devamları öyle büyük hayal kırıklığı yaşatıyor ki kelimelere dökemiyorum.
Karga Krallığı serisinin üçüncü kitabı kelimelere dökemediğim o kitaplardan biri oldu. İlk iki kitabı severek okuyup üçüncü kitabı da aynı heyecanla elime aldım ama maalesef umduğum gibi olmadı.
Bu kitabın diğer kitaplarla uzaktan yakından alakası yok arkadaşlar!
Sürekli tekrarlayan anlamsız olayları ve bi dünya karakteri bu kitapta toplamışız. Fallon'un hapsedildiği dünyayı anlayacağım diye beynim resmen error verdi.
Birileri geliyor ölüyor ve gidiyor. Bu kimdi amaçları neydi diye düşünmeye kalmadan karakter bir anda puff ölü veriyor.
Sonra bir bakmışsın kitabın ikinci üçüncü hatta beşinci karakteri kitabın başrolü olmuş onu okuyoruz. Esas karakterin yerinde yeller esiyor.
Fallon karakterinin sevimsizğine değinmek bile istemiyorum. Resmen çocuk eğledik. Tamamdır clean girl en kraliçe en zeki en cesur sensin.
Lore ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Nerde o ilk kitaplarda ki zeki kral adam? Basiretsiz ve tüm o yeteneksizliğiyle Fallol'un ağzına bakması sürekli ama sürekli Fallon'a destek çıkması sinirlerimi resmen zıplattı.
Yazarların kadın karakterleri baş tacı yapıp adamları baş sallayan köpeğe dönüştürmelerinden bezdum. Evet evet en feminist sizsiniz.
Kitabın genel konusuna hiç değinmek istemiyorum.
Serinin ilk iki kitabını çokça seven biri olarak bu kitabı da tabiki önereceğim ama bilin ki bu kitapta umduğunuzu asla bulamayacaksınız!
Serinin devamında novella var ve zerre merak etmediğim Daya ve Cathal'ın hikayesini anlatıyor. Sonra dördüncü kitapla buluşacağız.
Şu an ki duygularımla almam diye düşünüyorum ama serinin bütünlüğü ve devamı için okuyabilirim de kararsızım!
Öneri kısmında seriyi okumadıysanız hiç bulaşmayın demek istiyorum.
Ne alın ne de almayın diyesim var..
Siz karar verin..
KitapRüyasından Sevgilerle