2018 37. kitabı
________________________________ Öncelikle söylemek isterim ki bu kitap çok klişe,fazla bir şey beklemeyin.Beklemezseniz,belki de sevebilirsiniz.Yeni kız klişesi desem çoğunuz bütün hikayeyi anlamıştır bence.Okula yeni başlayan bir kız,ona kötülük yapan bir oğlan ve sonradan filizlenen aşkları...
Veliaht - 1Filiz Puluç · Agapi Yayınları · 20162,204 okunma
Kitapta tek tük klişeler olabilir ama mizah yönü kesinlikle bu klişeleri bastırıyor
Mizahları bencede çok hoş
Bence bu arkadaş (GÖZDE) kitap konusunda ön yargı taşıyor nedersiniz? Öncellikle: 1.si kitap o kadar güzelki, hem kim nederse desin hemen kestirip atılacak bir türden değil. 2.si herkesin kitap okuma konusundaki zevki başkadır. Sana zevkli gelen bana klişe gelebilir veya başkasına fantastik türü gelebilir ama bunu kötü yorumlayarak ve insanların gözüne sokacak şekilde yorum kısmına düşüncelerini belirterek sadece insanların gözünde küçülürsün. Kendine saklayabilirsin mesela kötü düşüncelerini.
Gözde
İnceleme zaten okurun düşüncelerini paylaşmak için vardır ve ben burada kitabı okudum, kendi düşüncelerimi paylaştım ve aklı başında her insanın da benim burada yazdıklarımın BENİM düşüncelerim olduğunu bildiğini biliyorum.Eğer incelemelerde sadece iyi yorumlar yapabileceksek ne anlamı kaldı ki eleştirmenin.
Bence sen başka kitapla karıştırdin
Klasik bir wattpad hikayesi.