2026 22. kitabı
Merhaba arkadaşlar Bugün sizlere harika bir kitaptan bahsedeceğim. Hasrem Yayınları nin yayınlamış olduğu @selinsafakkaleminden kaleminden #adsiz ... "Sıradan bir terk edilme hikayesi değil bu; Adsız, daha doğmadan önce bir 'proje' olarak kurgulandı. MİT’in onayıyla, üstün yetenekli bireyler yetiştirmek amacıyla hayata getirilen bir denek... Saygın bir ailenin yasak aşkı, bu büyük planın sadece bir parçasıydı. Yetimhaneye bırakıldığı gün kaderi çoktan mühürlenmişti: O, isimsiz bir gölge olarak büyüyecek ve devletin en keskin kılıcı olacaktı. 4 yaşında istihbaratın eline düşen, 9 yaşında bir efsane tarafından eğitilen bu 'tasarım çocuk', 33 yaşına geldiğinde hayatının en büyük oyununa sürülür. Sina Ateş Taranoğlu kimliğiyle mafya dünyasına sızarken, sadece suçlularla değil, genlerine işlenmiş o soğuk profesyonellikle de savaşmaktadır. Ancak hesapta olmayan bir şey vardır: Ferah. Bir proje olarak dünyaya gelen bir adam, duygularına yenik düşebilir mi? Ya da Ferah, aşık olduğu adamın aslında bir laboratuvar titizliğiyle hazırlanmış bir 'operasyon aracı' olduğunu öğrendiğinde ne yapacak? Babasının ölümü, karnındaki bebek ve karşısındaki bu kusursuz 'yalan'... Adsız, kendi projesini bu sefer aşkla mı bozacak?" Hikaye beni o kadar içine çekti ki, karakterlerle beraber yaşadım diyebilirim. Ateş’in o ağzı bozuk, küfürbaz tavırları bazen sabrımı zorladı; Ferah’ın ise aşırı fevri çıkışları beni benden aldı. Bazı sahnelerde 'Yeter artık!' deyip ikisini de karşılıklı dizip bir güzel pataklayasım geldi! Tam 'Hah, şimdi güzel bir aşk yaşayacaklar, her şey yoluna giriyor' derken, olaylar öyle bir boyuta geçti ki resmen ters köşe oldum. Kurgunun o 'devlet projesi' ve 'MİT subayı' tarafı, duygusal tansiyonla birleşince ne yapacağımı şaşırdım. İlk kitap bittiğinde kendimi büyük bir boşlukta ve cevapsız sorularla baş başa buldum. Şimdi ikinci kitapta neler olacak, bu düğüm nasıl çözülecek meraktan delirmek üzereyim! Eğer karakterlerle kavga ettirecek kadar sizi içine çeken, tutkulu ve tehlikeli bir hikaye arıyorsanız, kesinlikle doğru yerdesiniz." #adsız #adsızserisi #nostaljikokuluinsann @selinsafakkaleminden Hasrem Yayınları
AdsızSelin Şafak · Hasrem Yayınları · 202541 okunma