2026 114. kitabı
𝗛𝗲𝗶𝗱𝗶'𝘆𝗲 𝗡𝗲 𝗢𝗹𝗱𝘂? 𝗖̧𝗼𝗰𝘂𝗸𝗹𝗮𝗿𝗮 𝗚𝘂̈𝗹𝗺𝗲𝗰𝗲 𝗢̈𝘆𝗸𝘂̈𝗹𝗲𝗿𝗶 Herkese Merhabalar... sizlerle harika bir öykü kitabı ile geldim. Söylemekten bıkmayacağım ama yine söylüyorum, çocuk kitaplarını okumaya bayılıyorum. Öykü kitaplarını zaten çok seviyorum bir de çocuk öykü kitaplarını daha bir ayrı seviyorum. Bu kitapta bayıla bayıla okuduğum bir kitap oldu. Kitabımızın içerisinde 10 adet öykü yer alıyor. Her birinin ana teması ve verdiği mesajları ile nokta atışı yapmış. Okurken eğlenmek, gülmek keyfiyken ayrıca dave öğrenmeye teşvik artışı oluyor. Resimler renkli, karikatür çizimleri çok başarılı eee tabi yazarımız da hem yazan hem de çizen olunca işinde de iyi olunca kitaba ayrı bir güzellik getirmiş. Veee yazarımızın 46.kitabıymış maşallah •Heidi'ye Ne oldu? • Tebdili Kıyafet Bizim halkını merak eden kralımıza ders veren bir soytarı var. Gizlice kıyafet değiştirip halkın arasına giren, dertlerini soran kralımızı tanıyan soytarının onu nasıl da onu tahtından ettiğini bir okuyun... •Adem Nereye Gitti? •Ha Poşet, Ha Ahtapot! Yaz ayında ailesi ile bir tatil beldesinde yaşayan çocuk boğulma tehlikesi geçirip ertesi gün ne yapmış dersiniz? Sahile inip bütün çöpleri toplamış. Sosyal mesaj veren bu güzel hikaye yaz ayları gelirken denizlerin ve çevresinin temiz tutulmasına güzel bir dokundurma yapmış. Keşke herkes çöpünü olması gerektiği yere atsa! •Arkadaşım Yıldız •Filoloji Mezunu Fil Jumbo Bir sirkte zorla tutulan ve eğitim verilen yapmayınca zorbalığa uğrayan filin hikayesi. Zaten sirk ve hayvanat bahçelerine karşı olan ve sevemeyen biriyim. Fil Jumbo'nun açık sözlülüğü ve hakkını savunması istediğini elde etmesi ve kötü olacak sonuçları engellemesi harikaydı. 'Hayvan gibi yaşamak istiyorum' dedi ve orada kalbimi bıraktım. Çok güzel mesaj veren bir hikayeydi anlayana... •Tarzan •Uzaylı Damat •Bu Bir Dedektiflik Öyküsüdür •Salçalı Ekmek Çeşitli rüyalar görüp ki hepsi de bir komik Üçüncü kattan çamaşır toplayan zürafa gibi Annesinin seslenmesi ile mutfağa gelip aldığı o salçalı ekmek kokusu işte bu içimizden... Biz çok sevdik ve tavsiye ederiz 𝗟𝘂̈𝘁𝗳𝗲𝗻 𝗸𝗶𝘁𝗮𝗽𝗹𝗮𝗿ı 𝗰̧𝗼𝗰𝘂𝗸𝗹𝗮𝗿ı𝗻 𝘂𝗹𝗮𝘀̧𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲𝗰𝗲𝗸𝗹𝗲𝗿𝗶 𝘆𝗲𝗿𝗹𝗲𝗿𝗱𝗲 𝘁𝘂𝘁𝘂𝗻𝘂𝘇. #heidiyeneoldu #seldacacomments
Heidi'ye Ne Oldu?Erdoğan Oğultekin · Eksik Parça Yayınları · 20262 okunma