Hazır gururlanmışken Allah belanı versin İsrail
Filistin
3 +1'leme
13,8bin Gösterim
Bir “Allah belanı versin İsrail.” de benden.
Yazıyı okurken kim neden şikayet edildiğinin ekran görüntüsünü alıp paylaşır ki diye düşündüm. Sonra gönderinizi gördüm, sesli güldüm. Tabiri caizse kuduruyorlar Filistin'in yanında olduğumuzu gördükçe. Tahammül edemiyorlar. Allah hepsini kahru perişan etsin.
ElinaElina kudurmaları bizim için küçük bir teselli olsa da Allah hepsinin belasını versinnn
Allah belanı versin İsrail !
İşlerine gelmeyince böyle oluyor tam tersi olduğunu asla göremezsiniz.. Kendi yaptıkları şiddeti tanımlayacak hiçbir kelime yok. Allah hepsinin belasını versin
ZeynepZeynep amin inşallah
Afedersiniz malum videoların çocuklar üzerinde uyarlanmış hallerini gururla platformda tutan uygulamadan ne beklerdiniz ki :d Allah belanı versin İsrail
deniz 7\deniz 7\ öyleymiş gerçekten. Allah hem onun hem de onu destekleyen tüm ülkelerin belasını versin
kırılan camları önce bir beze sarıp, keskin olmayacak şekilde çöpe atalım lütfen. hayvanlar çöpleri karıştırırken zarar görebiliyorlar. yere sigara izmariti atmayınız, kül atmayınız, ateş atmayınız lütfen, karınca gibi canlılar yanabilir.