2026 21. kitabı
Lefkoşa'da geçen olaylar zinciri sizi kitabın başından itibaren içine çekiyor. Okulda gençlerin oluşturduğu grup arkadaşlığı ve kendi içinde çekememezlik gruplaşmalar birbirlerine ile kavgaları şimdi zaman adı ile zorbalık ve bunun daha ileri gidip ölümle sonuçlanması. Kitabın baş karakterlerinden Sitare tatlı ve yumuşacık kalbi olan bir anneanne. Sitarenin geçmişi ailesinin nazi kampında feci şekilde öldürülmesi ile nazikçe doktorunun kötü emellerine ulaşmaya calışması sonucu sitare kendini koruyarak doktoru neşterle katleder ve hayatta kalır artık o çok güçlü bir kadın olacaktır. Sitare çingene kökenli büyü ve cadılık bilgileri ile doludur ve zamanla bu bilgilerini ve yeteneğini kullacaktır. Sitarenin hersey çok sevdiği torunu arkadaş zorbalığı yüzünden öldürülmüştür ve sitare artık and içmiştir torununun intikamını alacaktır. Siz sitarenin yerinde olsaydınız ne yapardınız? Bütün güçlerimizi kullanarak intikam alırmıydınız? Elinizden bırakamayacagınız bu sarsıcı intikam hikayesini kesinlikle okumanızı öneririm.
Cadı NeşteriGürkan Uluçhan · Herdem Kitap · 202624 okunma