2026 2. kitabı
Nereden nasıl başlayacağım bilemiyorum ama bir şeyler karalayacağım, beynimi boşaltmak için, kafamdaki düğümleri çözmek için. Nereden başlamam gerekiyor bilemiyorum neticede kelimeler hop diye dökülmüyor, sen bir kelime başlatıyorsun gerisi kendiliğinden patır patır dökülüyor aynı Şelale gibi.. Başta beni zorlasa da arada bırakmak istesem de öf niye aldım ki bu kitabı desem de dönüp dolaşıp yine ona gidiyordum çünkü biliyorum ki beni anlayan, her okuyucu gibi beni de anlatan bir kitaptı. Okumak için okuyordum bitsin yeterli diye kendimle bir yarış halindeyim adeta.. Ancak bir şekilde, aylar sürsede bitti kitap; Beni yorsa da sarsa da sabrımı sınasa da Etkisi uzun sürecek bir kitaptı Neticede kitap insan oğlunun sabrını, hırsını ve hırsı, herşeyin çabuk olmasını istemesinin insanın en sonunda canını nasıl yaktığını, onu yok sayılmasını, nasıl yavaş yavaş yok oluşunu, yalnız kalışını anlatan bir kitaptı Bana göre. Daha fazla yazacak kelime bulamıyorum burada sonlandırmak, bırakmak en iyisi..
Yeraltından NotlarFyodor Dostoyevski · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2025159,4bin okunma