2026 34. kitabı
Köhne bir bina, yankılanan telsiz sesleri ve çözülmeyi bekleyen karanlık bir düğüm… Cengiz Komiser ve ekibinin bir cinayet haberiyle dahil olduğu bu vaka, sayfaları çevirdikçe öyle bir boyuta ulaşıyor ki kendinizi devasa bir labirentin ortasında buluyorsunuz. Soruşturma derinleştikçe karşımıza çıkan isimler; Tolga, Çetin, İbrahim Akça, Funda, Suna... Her biri bir yapbozun parçası gibi ama parçalar bir türlü birbirine uymuyor! Ulaşılan her yeni delil, Cengiz Komiser’i çözüme yaklaştırmak yerine daha büyük bir kördüğümün içine hapsediyor.İşin içine giren gizemli Pagan sembolleri ise akıllara o korkutucu soruyu getiriyor: Yoksa tüm bunların arkasında karanlık bir tarikat mı var? İngiltere ve İzmir hattında derinleşen soruşturma, geçmişteki faili meçhulleri de gün yüzüne çıkarırken tempo bir an bile düşmüyor. "Ben katili buldum!" dediğiniz anda yazarın sizi bambaşka bir gerçekle sarsmasına hazır olun. Semboller, tarikat şüpheleri ve ülkeler arası uzanan bağlarla kurgu her saniye daha da derinleşiyor.
Derin ŞüpheOrçun Yenilmez · Herdem Kitap · 202147 okunma