Mitoloji ve macera ile harmanlanmış bir kitapla geldim bugün .Son Olimposlular.
Beş kız arkadaş, çocukluklarından beri hiç ayrılmamışlar. O dostluga bayıldım ve çok kıskandım açıkçası...Rose,Veronika, Alisha,Isabelle ve Linda ..
Hayatlarında tuhaf şeyler olmaya başlamıştır. Kızlardan biri bir çift gözle karşılaşıyor.Kitaplarda önlerine bazı sayfalar düşüyor. Aileleri de onlardan bir şeyler saklıyor ve kızlar bunu seziyor.
Isabel "onları al ve kaç "diye bir ses duyuyor .
Dışarı çıktıkları bir gece kendilerini bambaşka bir yerde buluyorlar .Çünkü onlar aslında yarı Tanrı .Anneleri de Athena,Ares ,Hades ,Artemis ve Afrodit.
Devam eden bir savaş var birde Aswagay Sarayında .Ve beş adamla karşılaşıyorlar orda.Bunlar da Ares ın oğulları.
Sadakat,güc ,aşkla ilgili bu döngüde Tanrılar güçlerini göstermeye çalışıyor. Ama kızlar yarı insan ,yarı Tanrı oldukları için insanlığa dair merhamet gibi özellikleri de taşıyorlar bünyelerinde .
Kaderlerinin yönü nasıl değişecek?
Yunan mitolojisi sevdigim için kitabı da sevdim.Hatta biraz daha uzun olabilirdi bence ...
"Tanrılara karşı koyabilir misin… eğer biri senin içinde yaşıyorsa .."
Insanın içinden geçenleri duyması ve ona vereceği cevaplar .kendini ee sorgulatıyor insana .Acaba biz cevap veriyor muyuz sorulara ?yoksa kaçıyor muyuz?
İkinci kitap gelecektir diye umuyorum..
Kitapla kalın dostlar....
Son Olimposlularİrem Acar