2026 16. kitabı
‘Tüm kedilerin dokuz canı vardır;üçünde oyunlar oynarlar,üçünde özgürce gezerler, son üçünde de miskinlik yaparlar.Bu kedi yasasının büyüsünü tüm dünya kedileri bilir.’ #alıntı Grimalkin’in hikayesine siz de ortak olun.Hayatın karmaşıklığını zamanın akışını konu alan bir kitap Hayalet Kedi.Her sayfasında geçmiş ile gelecek arasında gidip gelen bir hikaye aslında. Grimalkin artık sadece bir kedi değil; kentin duvarlarına fısıldanan sırların,tozlu raflarda unutulmuş icatların ve devrimlerin sessiz tanıdığıdır.O hayalet adımlarıyla Edinburgh’u arşınlarken dünya kabul değiştirmekte ,tarih her gün yeniden yazılmaktadır. Sessiz pati izleriyle sadece bir kentin dönüşümünü değil; dünyayı sarsan büyük buluşları, insanlığın kaderini değiştiren dâhilerin fısıltılarını ve tarihin akışımı belirleyen o devasa kırılma anlarını izler. Kuşaklar eskir, düzenler yıkılır, koca bir asır tarihin tozlu sayfalarına karışır. Ancak Grimalkin, kalbinde Eilidhe duyduğu o dinmeyen özlemle, zamanın durdurulamaz akışına şahitlik etmeye devam eder. Grimalkin’in bilgece sessizliğine kulak verin; çünkü bazen bir hayalet kedi, size “var olmanın” ne demek olduğunu yaşayan herkesten daha iyi öğretebilir.
Hayalet KediAlex Howard · The Kitap Yayınları · 202696 okunma