2026 5. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2026 12:47
Jane Casey'nin Maeve Kerrigan serisinin 5. kitabı #sakinhatayapma Dedektif Maeve Kerrigan ve Başkomiser Josh Derwent yine bir katilin peşindeler. Ancak bu sefer ki katilin hedefi Londra'daki erkek polisler. Vahşi sekilde cinayete kurban gidiyorlar. Peki bu cinayetler bağlantılı mı yoksa kurbanlar rastgele mi seçiliyor? İşte dedektiflerimiz buna cevap arıyor... Yazarın Parafili kitabını okuduktan sonra ,seri tamamlansın diye ara vermiştim ve bir de baktım ki serinin 11. kitabi da yayınlanmış. Tekrar okumaya başlamanın zamanı gelmiş de geçiyor. Ve #sakinhatayapma ile okumaya başladım. Yine her zamanki gibi beni hayal kırıklığına ugratmadı. Bu seri sıradan bir polisiye romanı değil bence. Son ana kadar katili bulamıyorsunuz. Yazar sonunda sizi yine ters köşe yapıyor. Kitapta katili ararken karakterlerimizin gelişimini de okuyoruz. Bu yüzden seriyi baştan okumak daha mantıklı olur. Sıkılmadan okunan temponun hiç düsmediği bir kitaptı. Meave kerrigan ve maceraları polisiye severler icin bir solukta okunabilecek güzel bir seri, tavsive ederim
Sakın Hata YapmaJane Casey · Olimpos Yayıncılık · 20161,616 okunma