2026 58. kitabı
𝟸 ᴅᴇᴛᴇᴋᴛɪғ ᴠᴇ 𝟷 sᴏsɪs ᴋᴏ̈ᴘᴇᴋ Hacimli ,kalın kitaplardan, ağır metinlerden, yorulup şöyle kafa dağıtacak, hemde beni güldürecek bir kitaba ihtiyacım vardı. O kadar iyi geldi ki, özellikle uyku öncesi okuduğum için beni dinlendirdi... Kitabın baskısı, hedef kitlesine tam uygun şekilde tasarlanmış. Baskıda kullanılan renk doygunluğu çok yüksek. Özellikle ekran bağımlılığı olan çocukların kitaba olan ilgisini canlı tutmak için büyük bir avantaj. Yazı fontları karmaşık değil, konuşma balonları düzenli. Bu da okumaya yeni başlayan veya uzun metinlerden çekinen çocuklar için motivasyon kaynağı... Çizgi roman formatı olduğu için kağıt kalitesi görselleri net gösterecek şekilde seçilmiş. Sayfa geçişleri ve panel dizilimi, gözü yormadan akıcı bir okuma sağlıyor. İpuçlarını takip ederek aktif birer dedektife dönüşmeye hazır olun. ᴄ̧ᴏ̈ᴢᴜ̈ʟᴍᴇsɪ ɢᴇʀᴇᴋᴇɴ ʙɪʀ ᴠᴀᴋᴀ, ᴋᴜʀᴛᴀʀıʟᴍᴀsı ɢᴇʀᴇᴋᴇɴ ʙɪʀ ᴀʀᴋᴀᴅᴀş, ʜᴇʀ şᴇʏɪ ʏᴀᴘᴍᴀʏᴀ ʜᴀᴢıʀ, ᴢᴇᴋɪ ᴅᴇᴅᴇᴋᴛɪғʟᴇʀᴅᴇɴ ᴏʟᴜşᴀɴ ʙɪʀ ᴇᴋɪᴘ!
2 Dedektif ve 1 Sosis KöpekEnrico Marigonda · Eksik Parça Yayınları · 20263 okunma