Aileler geçmiş çocukların ne izlediğine telefonunda ne ile oynadığına neye baktığını hangi gruplara üye olduğuna Hiç mi Kontrol etmiyor Tamam anlıyorum bazen bunlar da yetersiz kalıyor ama onlara eğitebilecek olanlar ilk başta aile sonra okuldur şu diziler garip grup oyunlar bunlar ne ya Saçma sapan şarkı sözleri cinayete teşebbüs edecek kelimeler saçma şeyleri takan RTÜK Niye bunları ele atmıyor hiçbir günahı olmayan sırf ülkesinin savunduğu için hapse atılan çocuklar var Niye bu katil olanlara bir çözüm bulunmuyor gerçekten anlamak çok zor ve aşırı derecede sinirliyim ülkenin bu hale gittikçe berbatlaşıyor ve hiçbir çözüm yok çocuk Katiller var ya çocuğun eline silahının ne işi var çocuk bu kalem olur Kağıt olur silah ne ya
Öne Çıkan Yorum
Hiç etmiyorlar
Önceki 12 yanıtı göster
Karadağlı Rıza
Karadağlı Rıza
bak hiçbir şeyin çözümü tam olmasa bile azaltılır tamam mı 1 olarak Eğer sen çocuğuna bir farklılık Bir gariplik hissediyorsan bunun üzerine yoğunlaşırsın 2 gezi film gibi şeylerde oyunlarda bunlar kaldırılmalı ya da yaş sınırı getirilmeli ve aileler çocukların ne izlediğine ne yaptığına çevresine dikkat etmeli okullarda ekstra bir denetleme olmalı çocukların kıyafetleri kılıkları her şeyine dikkat edilmeli çantalarına bakmaları saldırganlıkla alakalı herhangi bir şey gördüklerine gerekeni yapıp halletmeleri ortadan kaldırmaları Bunlar ciddi konulardır bunlar sorumsuzluğa gelecek konular değildir bir evlat yetiştirmek büyük bir emek ister gözünü onun üstünde olmalı devlet herhangi bir durumu görüyorsa gözetleyip onu ortadan kaldırmalık çocuklar katlediliyorsa bunu ortadan kaldırıp caydırıcı bir kural getirmeli ve en aza indirmeli bunu yapan ülkeler var
9 yanıtı göster