2026 8. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2026 02:05
Muhasebede çalışan Dawn Shiff, kaplumbağalara takıntılı, biraz tuhaf ve biraz da obsesif-kompulsif bozukluğu olan bir karakter. Dawn, her sabah 8:45 masasının başında olur, ta ki bir sabah masasında olmadığı güne kadar. Kimse nerede olduğunu bilmiyor. Bu Dawn'in karakterine hiç uygun değil. Çünkü o asla geç kalmaz. Bu yüzden Dawn'ın telefonu çaldığında, satış temsilcisi Natalie Farrell telefonu merak ile açar ve hat kesilmeden önce "Yardım edin!" sesini duyar. Bundan sonrası ise tam bir kedi fare oyunu. Bir anda Natalie Farrell kendini Dawn'ın katil zanlısı olarak bulur. Peki bu durumdan nasıl kurtulacak? Yoksa işlemediği bir suçtan dolayı hapis mi yatacak? Merak uyandırıcı bir konu değil mi? İnsan hemen okumak istiyor. İşte ben de bu hislerle aldım kitabı. Ama işte hayaller ve hayatlar gibi bir okuma oldu. Yazardan okuduğum 6. kitap ve eğer yazarı bu kitap ile tanısaydım kesinlikle diğer kitaplarını okumazdım. Kitapta bir tane bile sevilesi karakter yok. İlk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Karakterlerin hiçbirine ısınamadım ve böyle olunca da başlarına gelenler de beni etkilemedi. Kimsenin iyi olmadığı bir kitap(bence) Ve o son. Ne oldu şimdi dedirtiyor. Açıkçası ters köşe bir son yazmak isterken havada kalmış bir son olmuş.
İş ArkadaşıFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20251,856 okunma