2026 13. kitabı
Okunma: 08 Nisan 2026 02:57
Kurtadam konsepti genel olarak hiçbir zaman ilgimi çekmedi açıkçası ben hep dibine kadar vampirci oldum ama ilginç bir şekilde ansızın bu kitabı okumak geldi içimden. Kalınca bir kitap olamsına rağmen okuması inanılmaz kolay, çok akıcı ve eğlenceliydi Ne zaman bitti anlamadım açıkçası. Yazar resmen “Outlinder” ve “ACOTAR”ı alıp ortaya karışık bir şey çıkarmış. Şöyle ki 25 yıllık okuma serüvenimden öğrendiğim tek bir şey varsa o da eğer morally grey bir erkek karakter olaya dahil olursa sweet olan abinin pabucu dama fırlatılır. Sarah J Mass abla sağolsun bende travma bıraktığı için Blake karakteri ilk tanıtıldığı andan beri kendisinin ana erkek karakter olacağını biliyordum bu yüzden de Callum her ne kadar cutie pie biri olsada iyice soğudum kendisinden. Çünkü travmalarıma dayanarak kendisinin %100 bir haltlar yiyeceğini söyleyebilirim. Kadın karakter başlarda relate edilebilir bir tipti ama ilerledikçe hiç değişmedi desem yeridir. Herkes kendisinin sürekli ne kadar zeki olduğundam bahsediyor ama bunu pek pratikte göremiyoruz. Umarım 2. Kitapta birazda olsa karakter değişimi görebiliriz. Açıkçası öyle aman aman bir evren beklemeyin daha romance odaklı bir seri olacak gibi ama 2. Kitabını merak ettiğimi inkar etmicem.
The Wolf KingLauren Palphreyman · Independently Published · 202331 okunma