2026 41. kitabı
Abbycim yine beni hayal kırıklığına uğratmadı. Kitabına aşırı bayıldım, deli bayıldım, fena bayıldım. Uyumak gibi zorunlu bir gereksinimim olmasaydı eğer bir günde hüüp diye içime çekip hemencecik bitiriverirdim kitabını, elimden bir an bile bırakmak istemedim. Minnoşlarım, tatlişlerim, canlarım, ciğerlerim Adrian ve Vanessaya hem aşırı hayran kaldım hemde çok ama çok sevdim. Hatta ufaktan şöyle küçücük bir platonik aşka bile düşmüş olabilirim.:)) Bu ikilinin arkadaşlıkları çok güzeldi, aşkları çok güzeldi, kaygıları ve korkuları bile çok güzeldi. Abby nin şimdiye kadar okuduğum kitapları içerisinde en çok sevdiğim, en çok güldüğüm ve en çok üzüldüğüm kitabı bu oldu galiba. Evet, evet Abbycim bu romantik komedi kitabında hassas tuşların hepsine aynı anda basmışta basmış. Als hastalığı hakkında bu kadar bilgili ve duyarlı değildim, sağolsun Abbycim o eksikliğimi de bu kitapta verdiği bilgilerle kapatmış oldu. Velhasılı kitabın herşeyini ama herşeyini çok sevdim, aşırı sevdim, deli sevdim. Kesinlikle tavsiyemdir.
Kitap Yorumu
Hayat Çok KısaAbby Jimenez · Epsilon Yayınevi · 202626 okunma
Tadı damağımda kaldı resmen ,mükemmeldi🫠
Esma
readbooksread 🙈benimde öyle bir listem var ama yeni kitapların cazibesinden kurtulupta bir türlü okuyamıyorum😅😂😍
O kadar tatlı anlattın ki kitabı okuyasım geldi 🥹 (okunacaklar listeme ekliyorum eline sağlık ✨)
Esma
İlayda Köse 🤩😍❤️