2026 58. kitabı
Okunma: 08 Nisan 2026 00:00
Kötülüğün Dokunuşu {Scarlet St.Clair} 4/10 ️️ Bu seri bir an önce bitebilir mi artık? Tek kitapta hadi zorlasak iki kitapta bitecek olayı yazar hallaç pamuğu gibi dolayıp duruyor maşallah. Buna dayanamayan ben serinin son kitabına (+600 sayfa) nasıl dayanacak bakalım? "Evet evet, madem bu kadar okurken zorlanıyorsun sana işkence gibi geliyor neden okuyorsun?" Bıraksana! Dediğinizi duyabiliyorum. Emin olun elimde olsa bırakırdım fakat takıntılarım var maalesef. Kitap/dizi yarım bırakamıyorum ben olmuyor.. Ayrıca gidip de karakterlerin yediği yemeği giydiği kıyafeti vs eleştirmiyorum ya? Beş yüz sayfalık kitabın 498 sayfası sevişmek üzerine kurulu olursa (mübalağa ediyorum azıcık) ben bunu eleştirmekten nasıl geri durabilirim? Hades ve Persophene.. Ölümüne aşk! Aman ne şairane. Iyi de ben bunların aşkını göremiyorum ki? Aşk dediğimiz şey sürekli sevişmek olmamalı değil mi? Tamam sevdiğin insana dokunmak istersin ama yaşadığınız tek olay bu olunca ben nasıl sizin aşkınıza inanabilirim ki? ⚘️Kitapta sadece ve sadece sevişme okuduk desem yeridir. İlk kitapta ki o zeki kadın P yerini çekilmez bir karaktere bırakmış. Hadesin 'beni kimse durduramaz' tavrı bana gına getirdi. Ya en güçlü Tanrı diye lanse edin ya da biraz haddini bildirin he ne dersiniz? Kitapta sevdiğim tek karakter Apollon'du resmen. Yeri geldi yüzümü güldürdü, yeri geldi o kırılgan taraftarını hissettirebildi. Aşkı sadece birbirini götürmek sanan HP ikilisinden sonra Apollon ilaç gibi geldi. Son kitapta bizi 'büyük bir savaş bekliyor' ( on sayfada bitir geri kalan 590 sayfa sevişiriz kesin) umarım son kitap olmasının hakkını verir. O heyecanı, gerilimi, aksiyonu yaşarız da en azından veda kitabı seriyi kurtarır belki... Sizce aşk dediğimiz duygu sadece fiziksel açlığı bastırma dürtüsü müdür? Yoksa bir çiftin aşkı her açıdan yaşaması mı gerekir?
Kötülüğün DokunuşuScarlett St. Clair · Martı Yayınları · 2024213 okunma