Puan vermedi·552 syf.····Okunma: 19 Nisan 2026 20:33 Ilk üçleme için toplu elestiri yapıcam.Ben erkeklerin yazdıkları fantastikleri cok severken ilk defa bir kitabı keske kadın yazsaydı dedim cünkü seri gittikce baharatsız yemege dönmeye başladı.
1.kitap o kadar güzeldi ki muhtesem bir distopyaydı devamında hangi akılla bunu bilimkurguya döndürdünüz?Enstitüdeki bayrak kapmacadan sonra hicbir şekilde uzay savasları beni cekmedi uzay gemisi yani bir makine icinde yaptıkları seyler. Darrow muthis yazılmıs ama her eo dediginde agzına kürekle vuracaktım yeter da! Bir karakter gelişimi göster.Sonra esas olaya geliyorum.Bu kitapta müthiş bir kısrak var müthiş bir cassius var hikayede yerleride çok önemli ama yazar hic kullanmadı.Şaka yapmıyor kitapta yoktular.Kim size yeni yeni eklediginiz karakterlere önem verin dedi? Bu seri 2.kitaptaki gala kısmından(ki bu kısım müthis) sonra öyle bozdu ki.Kısrakla darrow tanışmaları mağarada yasadıkları oyle ilmek ilmekti ki ve yazar bunu birden kesti, aralarına hicbir mantıgı olmayan tabular koydu , 1.kitaptaki yakınlıklarını unuttu, hani koyun koyuna yatarken bir ilerleme beklersin ya bunu unutumazdın ya. Yazar 2.kitapta Victra yazmak için en hype donemde kısrak yazmayı bıraktı.Senin şu an dandik birbirine benzeyen uzay savasınlarına değil kısrakla darrowun ilişkisine önem vermen gerekti hiç edilmiş bir ilişki zaten o hamilelik olayı fiyaskoydu. Insan bir öpüsme bir koklaşma yazar inatla yazmamış ama belaltı küfürleri yazmada on numara.Sorun sadece askta degil konu 1.kitap gibi beni cekse hiç sorun değil ama starwars yazıyorsun o zaman tutunmam için bir neden ver.
Neyse bilmiyorum diger kitapları okuyup okumayacagımı ama kesin kısrak yazmayacak yazarsa da darrowun asker arkadası gibi yazar yan karakterler daha çok olur ve ben bir seri okuyorsam başkalarini okumak istemem zaten seri seçmemin sebebi ayni kisileri okumak istemem.