2026 45. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2026 00:00
Kitap 1986 yılında Lefkoşa’da geçiyor. Yaşlı cadının torunu öldürülüyor ve Cadı sorumlu olan kim varsa onlardan tek tek intikam alıyor. Bu kitapla Cadının intikamını izlerken aynı zamanda geçmişe yolculukta yapıyorsunuz. Cadının torunu İnanç , hayalet kız grubu üyeleri tarafından zorbalanıyor özelliklede grubun en saldırganı Radiye tarafından. Bir gün teras partisinde arkadaşlarını terastan düşürüp ölümüne sebep oluyorlar ve zengin aileler bunu örtbas ediyorlar… Zengin ailenin bilmediği bir şey var o da öldürdükleri çocuğun ananesinin güçlü bir cadı olduğu. Ve torununun intikamını almaya yemin ettiği. Kadim büyü kitabı Goetika’daki şeytan çağırma ritüelleriyle çok sevdiği torununun intikamını tek tek alır. Planını devreye soktuğu zaman sorumlu tuttuğu gençler garip biçimlerde ölmeye başlar. Kanlı ritüelle, lanetler , büyüler ve cadılılığın otuz beş kuralıyla bir korku masalı atmosferiyle okuru içine alan muhteşem bir hikaye. Temposu hiç düşmeyen ayrıca yüksek korku atmosferiyle okuru içine çeken , Kıbrıs’ta yaşamla ilgili ilginç bilgiler de bize sunan bölümleri de olan harika bir kitap . Bu türde okumaya yapmayı seviyorsanız benim gibi kesinlikle öneriyorum..
Cadı NeşteriGürkan Uluçhan · Herdem Kitap · 202624 okunma