Detaylar- Ia Genberg
2026 16. kitabı
Okunma: 20 Nisan 2026 12:58
Hafızamızı geriye dönük yokladığımız da hayatımızda iz bırakmış ailemiz ve yakınlarımız dışındakilerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Hayatımızı etkileyen bu insanların çoğu bizim hayatımızın bir döneminde yer alır bazısını bir daha göremeyiz. Öyle bir şey ki insan bazen mutsuzluk hissediyor ,Bazen mutlu oluyor. genelde karşılaşma bir hesaplaşma isteği uyandıran insanlar bunlar. Kitabın içinde dört kişi var bunlar Johanna,niki, alejandro,brigitte bunlar yazarın hayatında yer eden insanlar. Hayatına bir anda girip çıkan tipler bunlar büyük oranda hepimizin hayatında yer eden tiplere benziyor işi bitince yada sizden bıkınca hayatınıza girip çıkan tipler bunlar. Kitabın içinde şu var benim en çok dikkatimi geçen ilk olarak anlatıcı sınıfsal olarak düşük bir aileye mensup ve onu etkileyen tipler ondan daha baskın karakterler ve da egoist duruyor. Aşk sevgi bağlılık sadakat duygusu daha fazla iken kahramanımız da diğerleri modern insana daha çok benziyor kitap bence aldığı ödülleri hak ediyor basit bir dili var farklı bir tarz bence tavsiye ederim. Detaylar Ia Genberg
DetaylarIa Genberg · İthaki Yayınları · 20251,336 okunma