Puan vermedi·424 syf.····Okunma: 27 Şubat 2026 00:00 Kitabımda Yok ~ Katie Holt
Şubat ayında okuyup favorilerim arasına yerleşen o kitapla geldim!
Birbirlerinden nefret eden iki farklı türde yazan iki kişi bir arada nasıl olabilir ki? Harika olur arkadaşlar harika
Rosie tam bizden biriydi. Romantik kurgulara aşık, bu türde yazan, hayalperest ve tutkulu bir kızdı. Aiden ise Mutlu sonlara inanmayan edebi kurgu yazarı bir adamdı. Aynı yaratıcı yazarlık atölyesindeki ikili derslerin en başından beri birbirinden nefret ediyordu. Aiden mutlu sonlara inanmayan, Rosie’yi sürekli eleştiren ve romantizmi tabirim doğru olursa gereksiz bulan biriydi. Birbirlerine eleştirileri öyle yıkıcıydı ki sınıfta ikisinden biri diğerinin yazısını eleştirdiğinde savaş çıkıyor gibiydi. Ama biz iflah olmaz romantikler biliriz ki bu nefret en güzel ilişkilerin ve en iyi çekimlerin sinyali
Aiden huysuz, küstah ve yakışıklı tavrıyla çileden çıkaran biri olsa da ona karşı koyamadım Atölye derslerindeki çekişmeleri onları kaçınılmaz sona, hocalarının ceza ve dersine götürüyor. Eğer devam etmek istiyorlarsa romanlarını beraber yazacaklardı. Romantik bir kitap ve Aiden? Ya da mutsuz bir son ve Rosie mi? Fazlasıyla heyecan verici!
İkisinin ortak yazdığı “Başlıksız” kitap, yazım sürecinde birbirlerine önce karakterleri aracılığıyla kin kusmaları, atışmaları ve yavaş yavaş tanışmaları öyle güzel işlenmişti ki doyamadım. Ortak yazdıkları bir sahne vardı ki İmdattt!!
Berber yazılan bir roman, beraber çıkılan bir yol ve kaçınılmaz duygularla müthiş bir kitaptı. Karakterleri tanımak, aileleri ve özellikle Rosie’nin arkadaşları inanılmazdı. Çok eğlendirdiler beni
Düşmandan aşka okumayı severler için müthiş bir kitaptı. Şiddetle tavsiye edilir!
“Aşk uğruna savaşmaya daima değer. Yani tüm şarkıların, şiirlerin, filmlerin aşk hakkında olmasının sebebi de bu. Herkes bunun peşindeyse muhteşem bir şey olmalı.”