2026 68. kitabı
️Daha başlarken, karanlık ama tanıdık bir geleceğin içinde buluyorsun kendini. 2146 yılının İstanbul’u… Teknolojinin gölgesinde, geçmişiyle hesaplaşmak zorunda kalan bir genç ve peş peşe gelen tehlikeli görevler. Hikâye ilerledikçe güven, geçmiş, kimlik ve seçimler üzerine kurulu güçlü bir iç çatışma da eşlik eder Arben’e. Eski bir hırsız olarak sistemin bir parçası olmak, geçmişiyle arasındaki mesafeyi korumaya çalışmak ve doğruyu seçmek hiç kolay değildir. Ekip arkadaşlarıyla kurduğu dinamik, özellikle Esila ile olan diyalogları, hikâyeye hem sıcaklık hem de tempo katar Arben’in iç dünyasında yaşanan değişimi adım adım izlemek, okuru karaktere daha da yaklaştırır. Deniz Erbulak’ın kalemi akıcı, sade ama etkisi güçlü. Yoğun bir distopik ve bilimkurgu atmosferi olmasına rağmen anlatım hiç yorucu değil; aksine merak duygusunu diri tutuyor. Olaylar zinciri ustalıkla ilerlerken, karakterlerin insani yönleri hikâyeyi derinleştiriyor. Zamanın büküldüğü, geçmişle geleceğin iç içe geçtiği bu kurguda her detay yerli yerinde duruyor Arben: Zaman Sarmalı, yalnızca bir macera değil; aynı zamanda geçmişle yüzleşmenin, güvenmenin ve kendini kaybetmeden yoluna devam etmenin hikâyesi. Son sayfaya geldiğinde, bu evrenden ve karakterlerden ayrılmak istemediğini fark ediyorsun #arbenzamansarmalı #booksbooksbooks #fyp #kitapönerisi #aesthetic
Arben - Zaman SarmalıDeniz Erbulak · X-Libris · 20253 okunma