2026 70. kitabı
Okunma: 20 Nisan 2026 10:28
Arkadaşının zoruyla bir randevuya çıkan nicole barda tek başına oturan adamı randevusu zanneder yanına oturduktan sonra kendisi ile ve eşiyle ilgili bilgiler vermeye başlar Bu konuda çok heyecanlıdır fakat ismini söyleyen başka bir adamla göz göze gelir meğerse yanına oturduğu adam onun randevusu değildir. Bu yazarın kalemini sevdim. Kadın karakteri ayrı erkek karakteri ayrı sevdim. Nicole, mafya dünyasından çok uzakta ve erkek onu o dünyaya sokuyor bunda Nicole çok zorlanıyor fakat hiçbir şekilde düşmanlarına ya da adamın dostlarına bunu belli etmiyor. Dimdik bir duruşu vardı. Yaşadıkları ağırdı ona rağmen çok akıllıca davrandı sadece bir sahne vardı ama onda da hak verdim çünkü ağır geldi. Sonrasında pişman oldu ama neyse ki düzeldi. Nicole Daniil'ye yanında olacağım benden bir şey saklamanı istemiyorum dedi ve Daniil de bunu kabul etti ikisi de her şeyle birlikte savaştılar ve sonunda kazanan onlar oldu. Yazarın kaleminde kadını övüyor erkeği normal seyrinde yazıyor bu beni şaşırttı çünkü genelde darkrom kitaplarında yazarlar; erkeğin çok yakışıklı olmasından,çok güçlü olmasından ve ulaşılmaz olmalarından bahsediyordu ama burada öyle değil. Kitapta kadının; gücünü,güzelliğini, duruşunu ve karakterini överek yazmış bu açıkçası benim çok hoşuma gitti. Ve erkek kadına seks objesi gibi bakmıyor bunu yansıtmamış yazar tamamen karakterinden gücünden etkilendiği yazılmış bence güzel bir ayrıntı.
Crimson SinKat Steele · Independently Published · 20254 okunma