* Anlaşmalı İlişki
* İlk bakışta etkilenme
* Mafyamsı Kurgu
* Gri / Karanlık Karakter
* Önemli bir buluşma için girdiği mekanda konuştuğu adamın planlanan kişi olmadığını öğrenir. Karşısındaki adam sessiz ve dikkatli bir şekilde onu izler ve bu durumu en sakin şekilde karşılar . Kısa bir süre sonra ona anlaşmalı bir ilişki teklifi sunar. Kadının yapacağı sergi için finanse etmek üzere, sadece bir gece , karısı gibi davranmasını ister .
# Naomi , kendi için önemli olanı gerçekleştirmek için yeni bir şey denedi. Başarılı da oldu ama beklemediği bir bağlılık ufak da olsa pürüz çıkardı. Naomi , iş için oldukça başarılı ve dik duran bir karakter. Onu ve duruşunu sevdim. Daniel ' a biraz fazla iyimser baktı ve galiba gri karakterli bir kitapta olmazsa olması bu :') Bekledi ve hoş görülü davrandı.. İçten içe kırıldı Duyguları karmaşık hâle geldi ve kendini sorgulamak zorunda kaldı. İç dünyasının bize yansıdığını ve bizimle paylaşıldığını düşünüyorum. Vazgeçmemesini seviyorum.
# Daniel , gerçekten gri bir karakter. Aileden geçen bir miras . Nişanlısını feci bir şekilde kaybetmiş ve anısını bir odaya saklamış. Bir yerde Naomi gibi düşünmüştüm hatta . Onu , onun yerine mi koymuştu? Bunu az da olsa açıkladı ama yine de yetersiz gibi hissettirmişti . Naomi'den etkilemesini okumayı sevdim , Naomi'yi yalnız bıraktığı zamanlardan hiç hoşlanmadım. Karmakarışık. Onu sorgulamamızı ister gibi . Aslında ona karşı sorgucu olmamızın nedeni Daniel'in kaybetme korkusu ve üçüncü karakterler . Bir yerde tekrar kaybetmeyi göze almak istemediğimiz biri varken yaptığımız davranışlar, biri de sinsice planları ilerleten ve onlardan habersiz olduğumuz kişiler. Ve bu nedensizce Daniel'e de ikili arasındaki ilişkilere de yansıyor. İkinci kitap da bu karakterden daha fazla beklentim olacak.