Barinov Bratva #1

9798241208613
İngilizce

2026 68. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2026 08:45
Annesi vefat ettikten sonra epilepsi hastası kız kardeşinin tüm sorumluluğu kendisindedir. Annesinden kalan kahve dükkanı ile geçimini sağlamaya çalışan Sage yine aceleyle elinde kahvelerle siparişleri yetiştirmeye çalışmaktadır. Yolda köşeyi döner dönmez bir köpekle çarpışır ve tüm siparişler yerdedir. Başını kaldırdığında köpeğin sahibi ile göz göze gelir ve bir özür beklemektedir... Kitap iki seri ve ben seriyi sevdim. Sanırım ilk defa bu yazarı okuyorum kalemini çok beğendim. Betimlemeleri kendine göre okurken belki bu yüzden zorlanabilirsiniz fakat ben betimleme okumayı seviyorum. Olayları uzatmamasını sevdim. Kendini tekrar etmemiş ve kitabı smut sahnelerine boğmamış. Sırf kitabı kalınlaştırmak için eklenen smut sahneler yoktu ve bu beni mutlu etti. Kitabın konusu var ve bu konuda okuru sıkmadan bitirmesi de takdir edilesi :) Diğer kitaplarına bakacağım bir yazar oldu benim için.
Ruthless AshesKat Steele · ‎ Independently Published · 20252 okunma

Kat SteeleYazar · 0 kitap
"Karanlık Mafya Romantizminin İmparatoriçesi" olarak anılan Kat Steele, saplantı, güç ve tutkunun çarpıştığı, tehlikeli derecede bağımlılık yapan hikayeler yazıyor. Kitapları okuyucuları organize suçun acımasız yeraltı dünyasına çekiyor; burada her öpücük sonunuz olabilir ve aşk her zaman bir ceset yığınıyla birlikte gelir. Ölümcül Bratva kralları yaratmadığı zamanlarda, kocası ve iki tüylü Sibirya kurdu köpeği Salt ve Pepper ile evde vakit geçiriyor.