2026 68. kitabı
Kentucky’nin umutsuz kasabası Eden… Burası ilginç bir yer. Kasabada yaşayan çoğu insanın, kendisini eviyle birlikte yerin dibine batmasını ve sonrasında da ne yas tutanların ne de hatırlarını yaşatanların kalmasını dileyeceği bir yerdi. Sadece oradan ayrılmaya gücü yetmeyenlerin kaldığı, suyun tadının pas gibi olduğu, yaz mevsiminde bile nehirden buz gibi sisin yükseldiği bir yer aynı zamanda. Opal ise astım hastası kardeşi bu yerden kurtarmak istiyor. Diğer yandan sadece geceleri fısıltı ile hikayeler anlatılan bir de Starling Malikanesi var. Üstelik onun rüyalarına bile giriyor. Malikanenin son Muhafız’ı Arthur Starling ile karşılaştığımda gerçekten de ürkmüştü. Fakat o ilk karşılaşmanın üzerinden altı buçuk gün sonra malikaneye geri döndü. Hiçbir şey olacağını düşünmüyordu. Çünkü saçma sapan konuşulan perili ev diye hikayeler yoktu. Merak işte insanın başına ne gelirse meraktan geliyor Arthur, kendisine malikanede temizlik işi teklif ettiğinde ilk başta kulağa tuhaf görünse de Opal bu işi geri çevirmedi. Peki Starling Malikhanesi sıradan bir ev miydi? Opal, bu evde neler yaşayacaktı? Gotik fantastik tür sevenler için çok etkileyici bir hikaye olmuş.
Starling MalikanesiAlix E. Harrow · Eksik Parça Yayınları · 202613 okunma