2026 27. kitabı
Selam kızlar! Başımın Belası kitap yorumuyla geldim Konusu: Ana karakterimiz üniversite sınavında güzel bir puan alarak İstanbul’da hukuk bölümünü burslu kazanır. Bu sebeple İzmir’den İstanbul’a taşınması kaçınılmaz olandır. Zeynep kuzeni olan Ela ile anlaşıp bir eve çıkar. İkilinin hayatı gayet sıradanken Ela’nın sevgilisi tarafından aldatılmasıyla ortalık epey karışır. Kuzeninin üzülmesine dayanamayan Zeynep onu aldatan adamdan intikam almayı kafasına koyar ve adamın çalıştığı spor salonunu basar. Zeynep’in hedefi Ela’nın eski sevgilisini hırpalamakken yanlışlıkla başka bir adamı hırpalar. Gerçeği anladığındaysa bir an bile düşünmeden başına geleceklerden dolayı korkup kaçar. Ancak karıştırdığı adam kendisiyle aynı üniversiteye giden ve gelecekte sık sık karşılaşıp aşık olacağı adamdır Yorumum: Yazarın anlatım tarzını gayet sevdiğimi söyleyerek başlayayım Kalın bir kitap olmasına rağmen olayları ele alış tarzı sayesinde kısa sürede bitiyorr Kitabı okurken hiç sıkılmadım ve sürekli olarak bir sonraki sayfaya geçmek istedimm çünkü olaylar, karakterler kendini merak ettiren türdendii Çiftimizin tanışması pek iyi olmadığı için aralarında sürekli bir sürtüşme vardı, o sahnelerde aralarında oluşan çekimi okumak çok güzeldiii‍ Kimyalarını birbirine çok iyi yakıştırdım açıkçasıı Kitap yan karakter açısından da oldukça iyiydi. Her bir karakteri severek okuduğumu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriim Kitabın sonu benim için büyük bir şoktu. Bu kadarını açık konuşayım beklemiyordum Bir insan kendi evladına bu kötülüğü nasıl yapar anlamış değilim ama devam kitabında bu olayın çözüleceğini umarak teselli veriyorum kendime Eğer üniversite kurgularını, düşmandan aşka temalı kitapları okumayı seviyorsanız bir göz atın deriimm Trope: •Üniversite kurgusu •Düşmandan aşka •Yanlış anlaşılmalar •Seri kitap •Romantizm ️8/10
Başımın Belası 1Ayşenur İnce · Parola Yayınları · 202530 okunma