Sinem kitap yorumu
2026 5. kitabı
Okunma: 27 Ocak 2026 00:00
Kitap o kadar akıcıydı ki çok severek bir günde bitirdim ve hiç beklemiyordum bu kadar hızlı okumayı. Bu kitap ne kadar başta Alper'in dilinden okusak da ismi gibi Sinem'in hikayesi. Ve Sinem çok güçlü bir kadın. Alper'in Sinem'e aşık olması işe başlayan bu yolculukta ikisi için çok büyük engeller vardır. Alper'in babası küçükken verdiği bir söz ile başka biri ile evlendirmek istiyordur Alper'i. Sinem ve Alper bu çıkmazın içinde iken çok zor şeyler yaşıyorlar. Yıllar sonrasında ise güzel bir evlilikleri varken, her şey çok güzel derken onları çok daha büyük bir savaş bekliyor Sinem kansere yakalanıyor. Sinem'in yaşadığı hastalık onların ilişkisi daha büyük bir sınav oluyor. Bu noktadan sonra kendi düşüncelerimi belirteceğim için sonrasına spoiler olabilir. Alper beni delirtti okurken kitap öyle bir ters köşe ile farklı bir noktaya döndü ki şaşkınlık içinde okudum son sayfaları. Alper'e ayrı Günce'ye ayrı sinirlendim Biraz daha okumak ve sevmediğim karakterlerin sürünmesini okumak isterdim ama kitabın sonu istediğim şekilde bitti.
SinemCem Bostan · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 20209 okunma