2025 90. kitabı
Evet kitap isminden de anlaşılacağı üzere Affetmek üzerine okuyoruz. Affetmenin özellikle kişinin kendi üzerinde ki etkisini okuduğumuzda aslında kendimize ne kadar zarar verdiğimizi görüyoruz ve bir şeyi affettiğimizde nelerin değiştiğininin de farkına varıyoruz işte bunları okuduktan sonra insan ister istemez affetmek istiyor. Peki gerçekten affetmek istiyor muyuz? . . Kitapta test var; ne kadar affedicisin diye? Ben maşallah en kötüsü bi affetmeyen çıktım. Şaşırdım mı hayır çünkü öyleyim kolay kolay affedemem ve özellikle affetmek istemem. Ama zamanla zarar verdiğini de bilirim. Yazar kitapta kendi hayatında yaşadığı örneklerle ve gelen soruları da cevaplayarak çok güzel anlatmış. Böyle sakin kafa ile kendini bilerek okumak lazım o zaman çoğu kişide etkili olacağını düşünüyorum. . Şimdi kitabı okuduktan sonra farkına varıp affetmeye başlayacak mısın derseniz evet başlayacağım ama affettiğimi kimse bilmeyecek. Ben kendi sağlığım için uzun zamandır affetme terapisi gördüm ve bundan sonra da devam edeceğim çünkü affettikçe kendimi daha iyi hissedip daha pozitif oluyorum. Zaten hazmedemeyen insanlar sinirli,birden parlayan,olumsuz değil mi ki ?! He işte böyle olmak istemiyorsan ve bir şeyleri affedemiyorsan gönülden tavsiye ediyorum kendine bunu yapma
Affetmek ÜzerineEdward M. Hallowell · Olimpos Yayınları · 2023103 okunma