2026 15. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2026 16:26
bu kitabi ilk kitaptan daha cok sevdim^^ ilk öncelikle kısa bir şekilde kitabın konusunu özet geçmek istiyorum; jude duarte, cardan greenbriar'ın iplerini hala elinde tutuyor, fakat 1 yıl 1 gün sürecek olan anlaşmlarının süresi dolmak üzere. aynı zamanda jude'a dışarıdan gelen tehditler ve ihanetler artiyor. jude hem bunlarla baş etmeye, hem de cardan'ı kontrol etme işini aynı anda yapmaya çalışmalı. hikaye ilerledikçe ikilinin arasında ki yüksek sesle söylemek istemedikleri hisler ve bağlar güçleniyor. fakat jude'un bilmediği birşey var ki, cardan'ı biraz fazla hafife alıyor. —ilk kitapta ki "şimdiki zaman" anlatımı değişiyor ve bu beni cok mutlu etti. ve de ilk kitapta da olduğu gibi yine çeviri bana pek sıkıntı olmadı. kitabı biraz stalklamamdan mi kaynakli bilmiyorum ama ilk kitapta kendimi evrenin içinde bulamadığımı ve alışamadığımı söylemiştim. fakat bu kitapta tam tersi oldu. kitaba hemen adapte oldum ve okurken çok eğlendim, kitabi elimden bırakmaya zorlandım. kitabın bazı kısımlarında cringe oldum... locke baya değişik garip bir karakter olmuş. cardan da aksine, bence baya iyi olmus. sonunda biraz ciddileşti, yani sen yüce kralsın!! sonu çok sinir bozucu ve heyecanlı bitti. hemen 3. kitabı almak istiyorum ama bu ay çok kitap aldığım icin biraz ertelemek durumunda kalacağım. Lanetli Kral Holly Black
Lanetli KralHolly Black · Dex Yayınevi · 20201,639 okunma
cok guzel yazmissin eline saglikl
daml2꩜
teşekkürler<33