2026 75. kitabı
Osman aysu nun odak noktası kitabı ,okudugum 70 cu osman aysu kitabı, Klasikleşmiş kalıplaşmış Karekterler, sözler hep aynı , Temel kalıplar degişmiyor, Erkek krakter orta zengin genelde hukuk okumuş , avukat veya şirket sahibi yakışıklı filinta gibi otuz ve otuz beş arasında, genelde bekar, biraz capkın. Bayan krakter genelde durumu çok iyi zengin, bazende fakir oluyor, Ama degişmeyen modern kişiligi, Aykol ,seks vesayire ,... Birde genelde degil her zaman çok güzel vucut lu ,çok güzel , ve kız olan kız olsa bile Sekste sınır tanımıyorlar , çok iyi seks yapıyorlar. Önceki osman aysu incelemelerimde yine bu yukarıdaki konuları yazmıştım, Birde genelde dogu kökenli ,maganda tarzı kişilikler ,mafya, örgüt elemanları yani kötü krakter oluyor, Şimdi diyeceksiniz kötü krakterler genelde maganda tarzı ve kötü insanlar olur , Bende tabiki bir çok polisiye okumuş birisi olarak ,yanılıyorsunuz derim , Mesela jean Christophe grance kitaplarında kötü krakter ler kimi zaman çok yakışıklı genc eşcinsel lerden ,toplum içinde elit kişilerden bazen kiliseden, bazen bir ressam bazen iş insanı yani degişik kesimlerden , çıkıyor , ,,, Her zaman dedigim gibi osman aysu nun hangi kitabını okursanız okuyun hayran kalırsınız , ve çok hoşunuza gider , Ama benim gibi 70 ci kitabını okursanız , benim yukarıdaki standart kalıpları fark edersiniz , Kitabın konusuna gelince yine hukuk okumuş mit ajanı ,40 lı yaşlara yakın ,genç yakışıklı , mit içinden kumpasa ugramış emekli edilmiş, kişi yi göreve cagırıyorlar . Yine zengin bayan ama ilginç bir şekilde bu sefer seks yoktu, Gerci seksi cinselligi maganda krakterinde ki kötü katakter yeterince yerine getirdi. Yine bir sürü yanlış anlaşılma yine mutlu son ,
Odak NoktasıOsman Aysu · Evrim Yayınevi · 200762 okunma