2026 42. kitabı
SAUDADE Cem BOSTAN 𝑺𝒊𝒏𝒆𝒎 eseriyle kalemini tanıdığım ve çok sevdiğim yazarımız 𝑪𝒆𝒎 𝑩𝑶𝑺𝑻𝑨𝑵’ın bu kez de 𝑺𝒂𝒖𝒅𝒂𝒅𝒆 eseriyle sizlerleyim sayfa dostlarım. Hatta 𝑺𝒊𝒏𝒆𝒎’i okumuş ve özlemiş olanlar 𝑺𝒂𝒖𝒅𝒂𝒅𝒆’yi okurken hasret giderecekler çünkü 𝑺𝒊𝒏𝒆𝒎’in yazarı olarak tanıdığımız Kerem’in hikayesine tanıklık ediyoruz kitabımızda. Kısa ama öyle etkileyici bir hikaye ki 𝑺𝒂𝒖𝒅𝒂𝒅𝒆, yazar okur sohbetiyle başlayan, zıtlaşmalarla ilerleyen ve çok özel bir aşk hikayesine dönüşen eserimizde tahmin edemeyeceğiniz ya da aklınıza getirmek istemeyeceğiniz demek daha doğru sanırım, işte tam da böyle bir sonla veda ediyoruz 𝑺𝒂𝒖𝒅𝒂𝒅𝒆’ye. Nasıl mı başlıyor hikayemiz? Kerem kitabının tanıtımında adı 𝑺𝒊𝒏𝒆𝒎 olan sosyal medya kullanıcılarını seçiyor, onlara istek atıyor ve her biri ile tanışarak kitabını okumuş olanlarla sohbet ediyordu. Ama öğretmen olan bir okuru öyle takılmıştı ki aklına ilgisini çekmesi bir tarafa sayfasından ayrılamıyordu. Üstelik 𝑺𝒊𝒏𝒆𝒎’de Kerem’in kendi adını taşıyan kitabından çok etkilenmiş, hayat hikayesinden izler bulmuş ve ağlayarak okumuştu . Kerem aklına koymuştu, tanışacaktı bir şekilde 𝑺𝒊𝒏𝒆𝒎 ile ama nasıl? Uzman Çavuş olan ve mesleğinden dolayı zor zamanlar geçirmiş olan Kerem, mesleğinde ne kadar başarılıysa sosyal hayatı da tam aksine ilerliyordu. Kağıdı kalemi eline aldığında aklına gelerek yazdıklarıyla bir kadın ile karşı karşıya kaldığında konuşacakları arasında uçurumlar vardı. Ama işte 𝑺𝒊𝒏𝒆𝒎 düşmüştü aklına bir kere ve psikoloğununda desteğiyle yüzyüze tanışmak için elinden geleni yapacaktı. Neyse ki aynı şehirdeydiler ve şans Kerem’den yanaydı. Zor oldu belki ama biraz Kerem’in takip yeteneği, biraz 𝑺𝒊𝒏𝒆𝒎’in yakın dostu İrem’in ortalığı karıştırmasıyla ve en önemlisi kaderin onlardan yana olmasıyla ilişkileri başlamış oldu. Harika bir hikaye yazıyorlardı beraberce ve uzun bir süredir yazmaya ara veren Kerem’i de yüreklendiriyordu 𝑺𝒊𝒏𝒆𝒎. Her şeyin fazlasıyla mükemmel olduğu bir aşk beraberliği olarak mı devam etti dersiniz onların hikayesi yoksa 𝑺𝒂𝒖𝒅𝒂𝒅𝒆’nin yazılabilmesi için bambaşka durumlar mı yaşandı dersiniz. Ben daha fazla anlatmak istemiyorum ve kesinlikle okuyun diyorum Saudade'yi. Özellikle yazarımızın ilk eseri Sinem'in okuduysanız emin olun Saudade'yi de okumak isteyeceksiniz muhakkak. Hatta yazarımızın kalemi ile hiç tanışmamış olanlara da benden bir TAVSİYE, her iki eseri de okumalısınız kesinlikle. Cem Bostan Saudade Syf: 77
SaudadeCem Bostan · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202411 okunma