2026 12. kitabı
Okunma: 23 Nisan 2026 23:38
Agatha'nın en başarılı kitabı olarak nitelendirilen bu roman açıkçası benim en sevdiğim olmadı. Keza zaten en başarılısı en sevilen olmak zorunda değil bence... Kitapta sadece cinayet çözümlenmeye çalışıyor ve çoğu kitabın aksine Hercul Pairot sonradan dajil oluyor. Kitabı okurken Waow olmuyorsunuz çünkü cinayet belli zengin adam ölümü bu yüzden otomatikmen ben de çook büyük bi merak uyandırmafı çünkü genellikle bu tarz kitapları okurken kişiden çok sebep benim ilgimi çekiyor ama dediğim gibi sebep belli, para. Ama inkar edemem sonu gerçekten hiç beklemediğim şekilde sonuçlandı ve sanırım kitabın en başarılı olmasının sebebi bu çünkü ( bundan sonrası spoiler içerir ) kitabın başından beri katille iç içesiniz ve en sona geldiğinizde ular evet ya diyorsunuz yani katil aslında hep doğru söylemiş bir kez bile yanlış bir şey dememiştir sadece katilim dememişti. Kitap hiç sürükIeyici değildi bence yani okuduğum diğer kitaplar arasından en sürükleyici olmayan buydu sonunu hiç merak etmedim ama okunur mu okunur fakat benim favorim hâlâ "Son Evdeki Tehlike" ve bence çoğu açıdan bu kitaptan daha iyiydi Okuduğuz için teşekkürler, sağlıcakla ve kitaplarla kalın :)
Roger Ackroyd CinayetiAgatha Christie · Altın Kitaplar · 20245,6bin okunma