2026 15. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2026 00:28
Konusu: On yıl önce başlayan, bazıları için gerçekten kaçmak için bir seçenek, bazıları içinse kâr etmek için bir kaynak haline gelen Warcross, iki yakasını bir araya getirmeyen Emika Chen için fırsattı. Bir ödül avcısı olarak yasadışı bahis oynayan oyuncularının peşine düşüyordu. Aynı zamanda da kolay para kazanabilmek için Emika bir risk alarak Warcross Şampiyonası’nın açılış oyununu hacklemişti; bir glitch ile oyuna sızarak istemeden de olsa kendisini oyunun ortasında bulmuş ve bir gecede herkesin konuştuğu kişi haline gelmişti. İnceleme: Film tadında bir kitap okudum. Oyuncu kostümleri, oyun sahneleri ve arkada dönen oyunlar gözümde canlandı, kesinlikle kitabı çok daha güzel bir hale getirdi. Ters köşe olacağını biliyordum ama nedenini ve nerede olacağını bilmediğimden merakla okudum. Güzel başladı ve tempolu devam etti. Sonu da ikinci filmi çıksa da izlesek dediğimiz filmler gibi bitti. Neyse ki ikinci kitabı var da bundan sonra neler olacak hemen okuyabileceğim. Kitabı sizlere de tavsiye ediyorum ve keyifli okumalar diliyorum.
Warcross - Bir Sanal Gerçeklik OyunuMarie Lu · Yabancı Yayınları · 20178,3bin okunma