2026 23. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2026 02:30
İlk kitaba göre çok daha güzel bir kitaptı. Bir de şu Juliette'nin ikisini de aynı anda seviyorum halleri olmasa çok daha güzel olabilirdi. Neyse biraz kitaptan bahsedeyim sonrasında yorumlarıma döneceğim. Juliette'nin, Warner'ın yanında kaçışını okumuştuk. Adam ve Kenji ile birlikte Omega Noktası’na sığınmıştı. Burada ise kendisi gibi özel güçlere sahip diğer insanlarla tanıştı. Ancak Juliette güçleri sebebiyle hâlâ yalnızlık çekmeye devam etti. Yeni öğrendiği gerçeklerle sarsılıp Adam ile ilişkisini başka bir boyuta taşımak zorunda kaldı. Aaron Warner'a karşı olan karmaşık hisleri güç yüzüne çıktı. Karakter odaklı yerleri olsa da aynı zamanda olay bakımından da güzel sahneler gördük. Özellikle açığa çıkan yeni sırlar dikkat çekiciydi. Adam ve Juliette'nin dramı bana hiç geçmedi açıkçası. Aaron karakteri kesinlikle daha iyi çekici. Ama başta da söylediğim gibi Juliette'nin kararsızlıklarından aşırı rahatsızım. Bir öyle diyor bir böyle bu da beni sıkıyor. Evrendeki karakterlerin güçleri ve Aaron hakkında daha fazla şey öğrendiğimiz bir kitap oldu, bunu da çok sevdim.
Beni BırakmaTahereh Mafi · Dex Yayınevi · 20181,404 okunma