2026 66. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2026 00:00
Bu hayatta çaresiz, umudu kalmamış insanların en kolay kandırıldığı ve kullanıldığı bir düzen var. Çünkü denize düşen yılana sarılır misali en ufak bir umuda tutunmak istiyorlar, başka çareleri olmadığını düşünüyorlar. Mike da bu hayatta tüm sevdiklerini kaybetmiş yapayalnız biridir. Hayata karşı tüm umudunu kaybetmiş, bomboş hisseden bu adama gelen bir teklif hayatını tamamen değiştirecektir... "Kusursuz Bir Gün"... İnsanlara vadedilen budur. Bu hedefe ulaşabilmek için yapılması gerekenler vardır ve her bir adım çok gizli ve yeri geldiğinde çok tehlikelidir. Mike da her şeyi göze alıp tanımadığı bu örgütün teklifini kabul eder ve Roma'ya gider.... Roma'dan İstanbul'a uzanan gizemli, aksiyon dolu, tehlikeli bir macera. İnsanları kullanıp istediklerini almak için her yola başvuran gizli bir örgüt ve bu örgütü durdurmaya çalışanlar... Tarih ve gizemin iç içe geçtiği soluksuz okunan bir macera... Dostluk, arkadaşlık, güven, sevgi, ihanet,... Siz olsaydınız kusursuz bir gün yaşayabilmek için ne kadar ileri giderdiniz Son sayfaya kadar heyecanı eksik olmayan kitap beklentimin çok üzerindeydi Tam da bana hitap eden bir kitaptı, tadı damağımda kaldı. Umarım devamı gelir çünkü aklımda soru işaretleri var Her Ay Okuyanlar Kulübü
Kusursuz GünNagihan Doğan · Yitik Ülke Yayınları · 20269 okunma