2026 8. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2026 10:00
Gerilim dolu merakla elinizden bırakamayacağınız bir roman. Serinin ikinci kitabı tüm heyecanıyla devam ediyor. Kahramanımız Millie artık üniversite de sosyal hizmetler okuyor ama bir yandan da geçimini sağlamak için iş arıyor ne yazıkki geçmişinden dolayı iş bulamıyor. Evin kirası okulun masrafları derken birikmiş parası da yok ne yazıkki tam bu sırada Garricklerin çatı katı için temizlikçi aradıklarını öğreniyor ve ücreti de gayet iyi olan işi düşünmeden kabul ediyor. Garricklerde evin hanımı kapısı kapalı bir şekilde odadan hiç çıkmıyor eşi onu kesinlikle rahatsız etmemesini çok hasta olduğunu söylüyor. Ama Millie bir gün karşı karlıya geldiklerinde yüzünde morluklar ve geceliğinde kanlar görüyor bu kadına yardım etmek için söz veriyor. Kocası çok korkunç ve tehlikeli bir adam olmasına rağmen ne pahasına olursa olsun onu kurtarmak için elindem gelen herşeyi yapmayı planlıyor. Bir yandan da takip edildiğini hissediyor olaylardan ve geçmişinden ne kadar kaçmaya çalılırsa çalışsın olaylar ne yazıkki onu buluyor. Yakışıklı ve ilgili erkek arkadaşı Baroks ise onunla ciddi bir adım atmak için ailesiyle tanışmaya ve birlikte yaşamaya ikna etmeye çalışıyor Millie geçmişini anlatmak istiyor ama bir türlü fırsat bulamıyor bunun stresi bir yandan geçim derdi bir yandan bir de bayan garrick var bu sıkıntılar yetmezmiş gibi komşusu musallat oluyor tam saldırmaya kalkarken biber gazı sıkıp merdivenlerden itiyo ama bu sefer polis çağırıyor ama polis ona inanmak yerine adama inanıyor bir kere daha geçmişi yüzünden kimse ona inanmıyor. Bu adaletsiz düzen içinde yine de kendi ve diğer kadınları kurtarmayı seçiyor. Ve asla vazgeçmiyor..
Duygu ve Düşünce
Hizmetçinin SırrıFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20237,3bin okunma