İyi bir dinleyici olmak zordur bu mesleğiniz olsa bile ki sizin içinizde neler gizlediğinizi kim bilebilir? Psikiyatrist Dr. Caroline'ın hayatı dışarıdan bakanlar için muhteşem. İyi bir kariyeri, düzenli bir hayatı, güçlü bir kişiliği var. Her gün kendisine gelen danışanlarını ilgiyle dinliyor ve yardımcı olmaya çalışıyor. Ama ya kendi içinde sakladığı sırlar? Nelson Schack, yeni hastası. Dr. Caroline'a yapmak üzere olduğu korkutucu bir eylemi itiraf ediyor: birisini öldürecek. Seansın ardından polislerin gelmesiyle Ellen Garcia'nın kayıp olduğu haberi ortaya çıkıyor. İlk başta hiç tanıdık gelmeyen bu isim, Caroline'ın iz sürmeye başlamasıyla geçmişin karanlık sırlarını yeniden ayyuka çıkarıyor. Caroline, kendisine itirafta bulunduğu için şüphelinin Nelson olduğunu düşünüyor ama polisler Caroline'ı sorguya çekiyor. Kim suçlu kim masum? Bir psikolojik romanına göre altı çizilecek o kadar çok cümle var ki ve psikolojik çözümlemeleri de oldukça başarılı. Olayın iç yüzü açılana kadar yani son sayfalara kadar okurun merakını canlı tutmayı başarıyor. Severek okudum, sizlere de tavsiyemdir.