2026 50. kitabı
Hattie Harmony: Endişe Dedektifi'nin ikinci kitabı Açılış Gecesi. Vahşi Orman İlkokulu tiyatrosunun açılış gecesinde herkes panik halinde. Heyecandan unutulan sözler, yırtılan kıyafetler, kısa devre yapan ışıklar... Ama endişe etmeyin Hattie Harmony, Endişe Dedektifi yanınızda. Alet çantasında ihtiyaç durabilecek her şey var. Hattie Harmony'nin bu tür panik dolu anları kontrol altına almak için söylediği ve işe yarayan sihirli bir cümlesi var: 'Endişe, endişe git geriye! Sana vaktim yok böyle bir günde!' Eser, minik okurların duygularını kontrol almasını, sakinleşmesini sağlayacak püf noktaları verirken kendine vakit ayırmanın önemini vurguluyor. Çizimlerin kalitesi, kurgunun verdiği güçlü mesajlar, eğlenirken öğreten karakterleri ile 4-8 yaş olmak üzere herkese tavsiyemdir Arada yetişkinlerin de çocuk ruhunu şımartmaya ve dünyayı çocukların gözünden görmeye ihtiyacı var, işte sizlere aradığınız kitap
Hattie Harmony: Endişe Dedektifi: Açılış GecesiElizabeth Olsen · The Kitap Çocuk · 202646 okunma