sağlığını kaybedince geriye kalan herseyin önemsiz olduğunu anlar
İnsan, hayatı boyunca hep "daha fazlasının" peşinde koşar; daha iyi bir kariyer, daha çok kitap, daha hızlı bir yaşam... Ancak tüm bu koşturmacanın ortasında, bizi ayakta tutan asıl gücü, yani sağlığımızı çoğu zaman bir varsayılan olarak kabul ederiz. Ta ki küçük bir sızı, her şeyi durdurana kadar.
10 +1'leme
20,3bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Allah sağlık sıhhat versin, hastane ortamı gerçekten hiç kolay değil. İnşallah tez zamanda iyileşip çıkarsınız.
Teşekkürler
Çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim 🙏
Amin teşekkürler
Çok geçmiş olsun 🌿 Rabbim kalıcı şifa versin. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim 🤲🌸
İnşalah Teşekkürler 💐
Sizin gibi değerli bir kitap dostunun hastalandığını bilmek gerçekten üzücü… Ama bazen bedenin verdiği bu duraklamalar, insana kendini yeniden hatırlatır. Umarım tedavi sürecinizin ardından çok daha güçlü ve farkındalığı artmış bir şekilde sağlığınıza kavuşursunuz. Dualarımız sizinle… Acil şifalar diliyorum. ✨∞✨🌿
Çok teşekkür ederim 🙏
Çokk çokk geçmiş olsun, umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz❤️🫂🙏🙏
Amin insalah
Geçmiş olsun,kolayca atlatırsınız inşallah. 🤲🏻
Teşekkürler insalah
Berfin
Berfin
Senin gibi Kitap sever İyi insanların başına böyle şeyler yakışmıyor fakat maalesef ki oluyor… Bir an önce ayağa kalkıp hayatına kaldığın yerden devam etmeni diliyorum. Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
Amin inslaah.ama kitaplara devam yine 😌🙏