2026 13. kitabı
Çırak kitabını Cerrah'tan daha çok sevdiğimi net bir şekilde diyebilirim. Bütün karakterlerin psikolojisini bu kadar fazla anlatmaları çok hoşuma gitti. İlk olarak Rizzoli'nin içinde verdiği savaş, kadın olarak erkek egemen bir meslekte yer edinmek adına kendi benliğini yok etmesi... Hepsi o kadar iyi yansıtılmıştı ki önceki kitapta bu kadar iyi anlayamamıştım iç savaşını. Cerrah'ın ne kadar iğrenç birisi olduğunu da anlayıp onun hakkında daha fazla bilgi edinmek de güzeldi. Hala iğreniyorum senden Hoyt. Bir de Korsak karakterini atlayamam o karakteri aşırı aşırı sevdim. Umarım sonraki kitaplarda da olur ve pişman olduğu o durumunu düzeltir. *Spoiler* Bir de Dean karakterinden özür dilemem gerekir. Çırak olduğundan aşırı emindim kitap boyunca hep onu suçlu gördüm ancak Tess yine tanımadığımız birisinin katil olmasını seçmişti. Bu da ayrı hoş bir olay en azından o mu değil mi merakından kitap Cerrah'a göre daha ilgi çekici hale geldi. Böyle iyi bir aşk adamı olacağını düşünmüyordum umarım sonraki kitapta daha fazla Dean ve Rizzoli sahnesi olur.
ÇırakTess Gerritsen · Martı Yayınları · 201411,5bin okunma