Puan vermedi·395 syf.····Okunma: 30 Nisan 2026 03:51 Yazar kitabında ünlü ve başarılı bir avukatın intiharıyla sarsılan,ve yine ünlü bir avukat olan kızının babasının ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak için iz sürmesi ile başlıyor.
Ama kitap o kadar hayatın içinden o kadar kalbe dokunuyor ki, insanın keşke leri varsa hayatta eğer yaşamak isteyip yaşayamadıgı çok seyi vardemektir.
Bir kız evlat için dünyanın en güzel kahramanı en güvenli limanı babadır.
Kitabımızın kahramanı Verda'nın babasına hiçbir zaman doyama mış o küçük kızın pişmanlığı, babası ile yaşayamadığı çocukluğu ve pişmanlıklarını cok güzel anlatılıyor.
Toplumumuzda evlilik kadar boşanmak olağan bir şey iken anne babalar bu evrede karı koca olmaktan vazgeçebilir ama ebeveyn olmaktan asla vazgeçmemelidirler.
Boşanma sebebi ne olursa olsun bir annenin yerini baba, Bir babanın yerini anne dolduramaz. Ve kitabımızda da Verda için babasının yerini hayatta hiçbir şey , hiç kimse dolduramıyor.
Yazar hepimizin hayatından bir şey ler alıp bizi güzel bir yolculuğa davet ediyor.
Yazarın kalemini beğendim güzel ve akıcı roman sevenler için güzel bir tercih olabilir.