Chole bir psikoloktur rutin mutlu hayatını sürdürmeye çalışırken aslında 20 yıl öncesinde yaşanan 6 kızın kaybolmasında babasının cinayetleri itiraf edip cezaevine girmesinin yarattığı aile travmasını hala üzerinde taşımanın ağırlığındayken hayatına giren ve erkek kardeşinin hiçbir zaman gözü tutmayan ve sürekli evlenmekle hata edeceğini söylediği David ile düğün hazırlıklarını yaparken bir yandan şehirde ard arda iki kızın kaybolmasıyla tekrar yaşamı kabusa döner.
Chloe’nin kendi travmaları ve kullandığı ilaçlar nedeniyle gördüklerinden bazen şüphe etmesi biraz kafanızı karıştırıyor olabilir ama buda gizemi okurken dahada arttırıyor aslında.
Babası cezaevindedir 20 yıl sonra kaybolan iki kızın cineyetlerdeki benzerlikler Chole'nin nişanlısı David'ten bile şüphelenmesine yol açsada gerçekler bambaşkadır.
Yavaş yavaş tırmanan, okuyucuyu sürekli "Acaba o mu?" diye şüphelendiren bir kurgusu ve sonuyla okurunu ters köşe yapan kitaplara bayılanlar için tamda bu kitap diyorum kesinlikle alıp okuyun derim...