2026 19. kitabı
Okunma: 15 Mart 2026 00:00
Dikkat spoiler içerir. Jason, Rick ve Julia Kilmore koyuna geri dönmüş, Oblivia ise Peter ile görüşüp ondan İlk Anahtar ile ilgili bilgileri almıştır. Ama kura çekip döneceklerdir. Kurayı Oblivia kazanır ve tekme atarak Peter'ı gönderdikten sonra dünyaya döner. Manfred yine uçurumdan düşmüş, kuaför Gwendolyn onu evinde ağırlamıştır. Covenant ailesinin eşyaları gelmesin diye Nestor, Leonard ile görüşür ve yola ağaç devirmesini ister. Jason, Leonard'ın Ulysses Moore olduğundan şüphelenir. Çocuklar Kara Volkan adlı anahtar koruyucusunu bulmak için iptal edilen demiryolu hattına gider. Burada Fred Ayaktauyur adlı arşiv görevlisine debk gelirler. Dedalus'un yaptığı bir aletten bilet isterler ve tren gelir. Ona girerler. Leonard da Moore ailesinin Fiona adlı gemisinin batığını bulur ve ölmek üzereyken önce bir balina sonra da Bay Covenant ve mimar Homer sayesinde kurtulur. Oblivia Manfred'i kuaför çırağı yaparak Argo villasına girer. Çocukları tehdit eder. Çocuklar gemi ile Cennet bahçesine gider ama Oblivia ve Manfred de gemiye binmiştir. Rick mozoleye gider. Babasının Venedik'te kaldığını öğrenir ve Nestor'a Ulysses Moore olup olmadığını sorar. Julia ve Jason ne yapacaktır? Kara Volkan'ı bulabilecek midir? Bundan sonra neler olacaktır? Keyifle okunan bir roman..
Ulysses Moore 5P. D. Baccalario · Doğan Egmont Yayıncılık · 2008307 okunma