Kusursuz GünNagihan Doğan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Polisiye türünde okumalar yapar mısınız? Hangi türde okumalar yapmak sizi heyecanlandırır? Bunun cevabı benim için polisiye olur. Çünkü polisiye okurken bilinmeyen sırlar, gizemler ve aksiyon sahneleri beni benden alıyor desem yeridir. Çok seviyorum ve şimdi sizlere bu türde bir öneri ile geldim. #kusursuzgün bu kitabı okumaya başladığım anda ne oluyor dedim, çünkü daha ilk sayfada beni içine aldı ve olaylar kapağı açtığım anda başladı. Bu kadar hızlı ve temposu hiç düşmeyen bir kitap olması beni şaşırttı ve beklentimin üstünde bir okuma yapmış oldum.
Mike omuzunda geçmişin yükleriyle çatışma halinde olan ve hayatı bir şekilde yaşamaya çalışan bir karakter. Çalıştığı yere yabancı biri gelir ve hayatının teklifini yapar. Bu teklifi yapmadan önce Mike hakkında araştırmalar yapmış olduğu için daha inandırıcı gözükür. Çaresiz anında gelen bu teklifi çok düşünmeden Mike kabul eder. Peki bu teklif ne için yapıldı? Neden Mike?
Kitabı okudukça insan kime inanacağını şaşırıyor. Çünkü resmen gizemli macerada her şey ve herkes şüpheli. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Mike'ın bu tehlikeli yolculuğunda ona eşlik ederken hem yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz hem de tarihin ve sanatın içinde kendimizi buluyoruz.
Kusursuz bir gün' yaşamanın bedeli ne olabilir? Mike bu bedeli ödemeye hazırken, bizler de her sayfada kendi sınırlarımızı sorguluyoruz. Kitabı bitirip kapağı kapattığınız anda bile film gibi okuduğunuz sahneler gözünüzde canlanıyor.
Keyifle ve heyecanla okudum, bu türde ve tempoda okumayı seven herkese tavsiye ederim. Kitapla ve sevgiyle kalın.
Her Ay Okuyanlar Kulübü