2026 10. kitabı
Okunma: 04 Mart 2026 12:28
Merhabalar! Yine çok güzel bir kitap ile geldim. Nocticadia evreni çok sevdiğim bir evren oldu gerçekten. Şunu anladım ki ben karanlık akademi, gotik kitaplar seviyorum. Konusu; kitap ilk önce bir adanın tarihini anlatarak başlıyor. Issız bir adanın tarihi sırlarla dolu. Daha sonrasında günümüze gelince Lillia annesinin fazla agresif olduğunu görüyor. Kız kardeşine saldıran annesini ondan uzaklaştırmak istiyor. Annesi kendisine saldırınca onu boğarak nefesini kesiyor. Sonra kendine geldiğinde annesinin öldüğünü görüyor. Asıl olay bu değil. Annesi öldükten sonra ağzından ve burnundan siyah solucanların çıktığını görüyor. Bu korkunç manzaradan sonra kendine gelemiyor bir süre. Gördükleri gerçek miydi değil miydi bunun ayrımını yapamayan Lillia bu gördüklerini bir araştırmaya dönüştürüyor. Bu sayede daha önce reddedildiği Dracadia Üniversitesi’nden teklif alıyor. Olaylar bu okula gittiğinde başlıyor. Okulda kedisine ‘ Ölüm Doktoru ‘ dedikleri Bramwell ile tanışıyor. Onunla yasak bir aşka başlarken geçmişiyle ilgili gerçekleri arıyor. Kitabın atmosferi, gerilimi ve ortada ki gizem okuru gerçekten içine çekiyor. Bir solukta okuyabileceğiniz gotik bir romantizm. Puan kırdım ama bu kitabın konusu ve sürükleyiciliğini değiştirmiyor. Arada ki yaş farkı yüzünden kırdım diyebilirim. Siz okudunuz mu? Okuma listeniz de var mı merak ediyorum? Hala kitabı almadıysanız bence hiç durmayın ve alın derim.
NocticadiaKeri Lake · Independently Published · 0247 okunma